Overgang til KlubbAdmin – MinIdrett!

Kjære alle skivenner!

Vi er i en prosess sammen med idrettsforbundet hvor vi nå går over til ny administrasjon av innmelding, utmelding og betalinger. Dette er ett system som idrettsforbundet har arbeidet med i lang tid og som har som mål å forenklegjøre administrasjonen av idrettsklubber. I november i 2014 ble det gamle medlemsregister systemet avviklet og per i dag så er vi nå flyttet inn i KlubbAdmin. På lik linje som vi bruker MinIdrett.no til å melde utøvere på renn kan vi nå legge til kontingent betalinger og registreringer.

På sikt vil vi muligens kunne legge ved treningsavgifter og samlingavgifter men først må vi se om vi kan få dette systemet til å fungere.

Vi ber dere alle vise tålmodighet nå som vi beveger oss mot mer moderne tider. Disse maskinene og dette internettet kan virke uforståelig til tider men det vil løsne seg til slutt :). Det kan ta noe tid å få organisert registeret men vi vil få orden på det.

I løpet av de neste par dagene vil dere motta en e-mail om utsendt faktura til kontingenter. Dere vil bli henvist til å logge dere inn på MinIdrett.no hvor det vil ligge en eller flere fakturaer til betaling (på høyre side ved siden av «påmelding»). Vi er sent ute i år med dette ettersom de teknologiske endringene kom raskt over oss og vi ber om innbetaling så snart som mulig. I utgangspunktet er fristen 14 dager men jo før jo bedre! Beklager forsinkelsen og tusen takk for forståelse i overgangsperioden.

Vi er en pitteliten klubb i en stor stor verden og uten disse midlene klarer vi ikke å drive videre.

Om det er noe feil med beløpet eller noe annet så vær snill og gi beskjed så vi kan fikse det så snart som mulig :).

Tusen takk!

Skihilsen,

Styre og Stell

Legg igjen en kommentar